Pokret „Naši“ ponovo ubacio letke u prostorije Danasa i u dvorište N1

Objavljeno: 06.09.2023.

Konzervativni pokret „Naši“ ponovo je ubacio letke u hol zgrade u kojoj je smeštena redakcija Danasa, što je treći put za nekoliko meseci. Istovremeno, leci su ubačeni i u dvorište televizije N1. Na ovom poslednjem letku su predstavnici opozicije kao i premijer Kosova Aljbin Kurti. Svima su na glavama bele kapice (koje asociraju na keče), uz naslov „Kurtijeva opozicija“.

Foto: TV N1 Foto: TV N1

Na letku su Pavle Grbović, Zoran Lutovac, Radomir Lazović, Aleksandar Jovanović Ćuta, Nebojša Zelenović, Miroslav Aleksić i Zdravko Ponoš.

Pokret Naši je u maju ove godine u ulaz zgrade redakcije Danasa ubacio više od 20 letaka na kojima su bile fotografije pojedinih lidera opozicije, zatim Franje Tuđmana, Alije Izetbegovića, uz logo Danasa, N1 i Nove S i natpis “Peta kolona”. Sporni letak potpisan je sa „Konzervativni pokret Naši“, a ova desničarska organizacija imala je potrebu i da ga obrazloži saopštenjem.

“Lideri petokolonaške opozicije po ko zna koji put su pokazali da ih ne interesuje način na koji će doći na vlast pa makar to bilo i preko tragedije koja je zadesila čitav srpski narod kada su u dva odvojena slučajeva psihopate iz čista mira pucale u nevinu decu i građane. Antidržavna opozicija nije opozicija režimu, već čitavom srpskom narodu i subverzivne aktivnosti koje sprovode kriju iza lažne borbe protiv nasilja, dok im je jedan jedini cilj da preko državnog udara i nasilno dođu na vlast”, naveli su iz Konzervativnog pokreta Naši.

Tekst preuzet sa portala dnevnog lista Danas i televizije N1.